Virksomhedsprofil

Lars Frederiksen ApS beskæftiger sig med heste og kreaturhandel samt heste og kreaturtransport.


Firmaet blev grundlagt af Jens Frederiksen i 1977, hvor gården Kristinelund blev købt, og Jens startede som hestehandler. Gennem årene blev Lars Frederiksen oplært af sin far og overtog efterhånden firmaet. Virksomheden har gennem årene opbygget et solidt renommé indenfor hesteverdenen og bestræber sig på altid på at have tilfredse kunder.

Som kunde hos Lars Frederiksen har man altid garanti- og ombytningsret ved køb af heste.
Det betyder, at der bliver taget udgangspunkt i at finde lige præcis den hest som kunden efterspørger – uanset om man kommer som førstegangskøber eller med større erfaring.

En anden fordel ved at handle hos Lars Frederiksen er det store udvalg af både ponyer og heste. Der er altid omkring halvtreds heste på stald, som i ugens løb bliver passet og redet af to til tre fuldtidsansatte. Lars Frederiksen tilbyder også at tage din hest i bytte og har derudover altid en interesse i at købe flinke og velredne heste i alle størrelser.

Stalden har åbent alle ugens dage, og hestene fremvises efter aftale. Kontakt os gerne på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 21 63 22 18.

Kontakt os


nyt

Lars Frederiksen ApS
Hovedgaden 79 
4050 Skibby
Tlf: 47 52 87 18  
Mobil: 21 63 22 18
E-mail: larsfrederiksen@mail.tele.dk